Flytta fotbollsklubben med flyttfirma

Det kan kännas övermäktigt när fotbollsklubben ska byta lokaler. Trots att alla är villiga att hjälpa till räcker tiden helt enkelt inte till. Som tur är finns det en väldigt enkel lösning på problemet. Genom att anlita en flyttfirma som sysslar med flytthjälp är problemet löst, eller? Läs mer här.

Se upp för oseriösa aktörer

Det kan låta överdrivet att varna för oseriösa flyttfirmor men faktum är att problemet blir allt vanligare. Oavsett om det är en fotbollsklubb eller en privatperson som behöver flytthjälp är det viktigt att vända sig till en professionell flyttfirma. Qleano är en av marknadens bästa flyttfirmor med över tio års erfarenhet av både företagsflyttar och bohagsflyttar, På qleano.se kan du enkelt fylla i en kostnadsfri offert och få ett snabbt svar. Firman har dessutom yrkestrafiktillstånd, seriösa försäkringar och följer riktlinjer och stadgar i bland annat Bohag 2010 som är en skriftlig överenskommelse och ett regelverk mellan konsumentverket och samtliga branschorganisationer som syftar till att reglera förhållandet mellan kund och flyttfirma. När du anlitar Qleano kan du med andra ord känna dig fullständigt trygg.

Flyttstädning och packning

När fotbollsklubben anlitar flytthjälp med Qleano finns det möjlighet att beställa ett paketerbjudande som innehåller både packning och flyttstädning. Klubben behöver med andra ord inte fundera över hur flytten ska gå till. När flyttfirman har bokats är det bara att dyka upp och släppa in dem samt se till att chauffören hittar till den nya adressen dit flyttlasset ska gå. Att slippa flyttstädningen är naturligtvis ett stort plus eftersom det ofta är svårt att få det tillräckligt rent och snyggt på egen hand. Qleano samarbetar med ansluta städfirmor i ett större nätverk och utför regelbundna kvalitetskontroller av samtliga städfirmor.

Olika typer av tjänster

Förutom flyttstädning och flytthjälp sysslar Qleano även med byggstädning, hemstädning, kontorsstädning, visningsstädning samt fönsterputsning. Passa på att få fönsterna putsade på den nya klubblokalen för att få till den rätta nystartskänslan.